Vakantiehuis met sloep


https://www.bungalowparkzuiderzee.nl/vakantiehuis-met-sloep

Een vakantiehuis aan het water met een sloep; dat bezorgt u hét ultieme vakantiegevoel. Wat is er nu fijner dan vanuit de tuin van uw bungalow een bootje in te stappen en een schitterende vaartocht te maken? Bungalowpark Zuiderzee in het waterrijke Medemblik in Noord-Holland maakt dit voor u mogelijk! Neem uw eigen boot mee, ga het water op bij onze trailerhelling en ontdek de wateren rondom Medemblik. Uw bootje legt u vervolgens gemakkelijk aan bij de aanlegsteiger van uw bungalow. Beschikt u niet over een eigen boot? Geen probleem, want bij Bungalowpark Zuiderzee kunt u een vakantiehuis mét sloep huren. Naast een sloep kunt u ook een fluisterboot, motorboot, kano of kajak huren. Ontdek de mooiste plekjes rondom Bungalowpark Zuiderzee en kom na een dagje varen optimaal tot rust in uw vakantiehuis aan het water.

Voor een vakantiehuis met sloep in Nederland bent u bij ons aan het juiste adres! Neem uw eigen boot mee of huur een sloep op ons vakantiepark en leg hem vervolgens aan bij uw privé aanlegsteiger. Gemakkelijker kunnen we het niet maken! In uw bungalow bent u ook van alle gemakken voorzien. Bereid een heerlijke maaltijd in de compleet ingerichte keuken, ontspan in de woonkamer met televisie en zicht op het water of geniet op uw ruime terras van het zonnetje. Extra fijn is dat u uw auto bij het vakantiehuis kunt parkeren. Wilt u een dagje het water op, maar zijn de temperaturen nog wat aan de lage kant? Kies dan voor onze bungalows met wellness en warm na een dagje varen heerlijk op in uw eigen sauna. Dat is pas écht genieten!

Geniet van een vakantie aan het water en boek een vakantiehuis met sloep! Voel de vrijheid op het water en kom volledig ontspannen terug van uw vakantie.

Ga naar www.bungalowparkzuiderzee.nl voor de prijzen en beschikbaarheid.

Powered by Blogger.