Camping Veluwe


https://www.deboshoek.nl/accommodaties/campingplaats

Recreatiepark De Boshoek is een prachtige kindvriendelijke camping op de Veluwe. Gelegen in Voorthuizen. Een mooi dorp en een goede centrale locatie, want op de Veluwe is veel te beleven en kunt u naast fietsen en wandelen nog veel meer verwachten. Denk aan talloze attracties en bezienswaardigheden; na Florida heeft de Veluwe de grootste dichtheid van attractieparken ter wereld. Kamperen in Nederland op onze camping op de Veluwe is daarom altijd een groot avontuur voor het hele gezin!

Als uw kinderen genieten, dan heeft u zelf ook vakantie. Onze kindvriendelijke camping in Voorthuizen heeft alles in huis om te zorgen dat ieder lid van uw gezin de vakantie van zijn of haar leven heeft! Wilt u kamperen, in Nederland of elders, dan is het vinden van de geschikte camping het belangrijkst. Speciaal voor ouders met jonge kinderen zijn er op onze kindervriendelijke camping op de Veluwe 2 autovrije velden met een eigen speeltuin. In de kindervakantie is er een animatieteam aanwezig die uw kinderen op de velden in Voorthuizen ophaalt met de “Keessie mobiel” en de kinderen ook weer thuis brengt na afloop. Ook kunnen kinderen naar knuffelstal, het sportpark of de enorme speeltuin met glijbaan van 7,5 meter hoog! Voor een kampeervakantie in eigen land komt u naar onze camping op de Veluwe.

Onze kindervriendelijke camping in Voorthuizen heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. Reserveer direct een plekje op onze camping op de Veluwe!

Ga naar www.deboshoek.nl voor de prijzen en beschikbaarheid.

Powered by Blogger.