Huisje met sauna en jacuzzi


https://www.deboshoek.nl/vakantiehuis-met-een-jacuzzi-en-sauna

Bent u op zoek naar rust en ontspanning, en zou een vakantiehuis met een jacuzzi en sauna daar goed bij aansluiten? Dan is Recreatiepark De Boshoek uw perfecte bestemming. Op ons vakantiepark op de Veluwe vindt u namelijk diverse wellness vakantiehuizen met jacuzzi en sauna – ideaal voor een wellnessvakantie in Nederland. Er zijn vakantiehuizen met wellness te huur voor 4 en 6 personen. Ook is er een groepsaccomodatie met wellness tot 18 personen beschikbaar. De 18-persoons villa beschikt zelfs naast een sauna en jacuzzi ook over een privé zwembad.

Geniet van optimale privacy, luxe en comfort tijdens uw weekendje weg of lange vakantie in een van onze wellness vakantiehuizen. De recreatiewoningen zijn volledig en sfeervol ingericht zodat u zich er direct thuis voelt. De keuken beschikt over alle gemakken zodat u zelf kunt koken en de comfortabele bedden garanderen een heerlijke nachtrust. U geniet niet alleen van een heerlijk verblijf in het vakantiehuis, u geniet ook van de privé wellnessvoorzieningen die erbij horen. Wij hebben voor elk soort gezelschap een passend vakantiehuis met wellness te huur. Voor u en uw partner, het gezin of een groep vrienden? Recreatiepark de Boshoek zal u zeker verrassen.

Als gast van ons park mag u daarnaast uiteraard ook gebruikmaken van alle parkfaciliteiten, waaronder het binnen- en buitenzwembad, animatie voor de kinderen, de uitgebreide sport- en spelvoorzieningen en natuurlijk de horecagelegenheden.

Wilt u meer weten? Ga dan naar www.deboshoek.nl.
Powered by Blogger.