Glamping Overijssel


https://www.noetselerberg.nl/glamping-overijssel

Zoek je een glamping in Overijssel voor een unieke vakantie met het gezin? Overnacht dan in de safarilodge of de woodlodge op Camping de Noetselerberg. Zo kun je in de natuur kamperen, maar beschik je wel over alle luxe en comfort die je van thuis gewend bent. Onze camping ligt tussen Twente en Salland, direct aan het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Het ruim opgezette en natuurrijke park is bijzonder kindvriendelijk en heeft tal van faciliteiten die je vakantie onvergetelijk maken.

De ruime safarilodge biedt plek aan 5 personen en is ideaal voor een gezin met kinderen. Er zijn twee slaapkamers; een met een tweepersoonsbed en een met een stapelbed en een eenpersoonsbed. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een 4-pits gasfornuis en een koelkast, en in het ruime leefgedeelte staat een eettafel, een zithoek en een flatscreen tv. De luxe safaritent beschikt ook over een badkamer met douche en toilet, verwarming, en een overdekt terras met meubilair. De knusse woodlodge biedt plek aan 4 personen. De houten lodge beschikt over een tweepersoonsbed, een stapelbed, een compact keukentje en een toilet. De moderne sanitaire voorzieningen van het park liggen op loopafstand.

Dankzij de prachtige accommodaties en het zeer veelzijdige park beleeft jong en oud een leuke en ontspannen vakantie in de natuur. Aan alles en iedereen gedacht. Het subtropisch binnenbad en het heerlijke buitenzwembad garanderen uren waterplezier, en de kinderen beleven een leuke tijd onder de vleugels van het actieve en enthousiaste animatieteam.

Ga voor prijzen en beschikbaarheid naar www.noetselerberg.nl

Powered by Blogger.