Onthaasten in de Achterhoek

https://www.onthaastenindeachterhoek.nl/

Onthaasten in de Achterhoek is de perfecte vakantiebestemming om even helemaal tot rust te komen. Ontvlucht de stress en geniet van je vakantie in een oase van rust en ruimte in het landelijke plaatsje Lievelde. Het vakantiepark verhuurt luxe vakantiehuizen met privé wellness. Alle woningen zijn standaard voorzien van een hottub, sauna en sunshower.

Onthaasten in de Achterhoek is een kleinschalig vakantiepark gelegen midden in de natuur, weg van de massa en met volledige privacy, dus je kunt er optimaal ontspannen. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en beschikken in ieder geval over privé wellness. Je kunt lekker genieten in je eigen hottub, ontspannen in je privé sauna en een kleurtje opdoen onder de sunshower. Breng de avonden door bij de knusse open haard of buitenhaard. Elke vakantiewoning heeft een tuin, waar je van het prachtige uitzicht kunt genieten.

Voor net dat extra beetje luxe kun je een massage in jouw eigen vakantiehuis boeken. Onthaasten in de Achterhoek biedt verschillende massages aan, zodat jij optimaal kunt ontspannen. Een huisje met prive wellness is de perfecte locatie voor een romantisch weekendje weg of een vriendinnenweekend.

In de omgeving is er ook genoeg te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld een Italiaanse Vespa scooter huren om de mooie Achterhoek te ontdekken. Wil je toch liever fietsen? Geen probleem, want bij Onthaasten in de Achterhoek huur je gemakkelijk een fiets en ontdek je de mooie natuur.

Voor een unieke vakantiewoning met veel luxe, ruimte en privacy ben je bij Onthaasten in de Achterhoek aan het juiste adres. Kijk voor prijzen en beschikbaarheid op onthaastenindeachterhoek.nl. 
Powered by Blogger.