Recreatiewoning kopen Limburg

https://www.greenresortssales.nl/recreatiewoning-kopen/limburg

Wilt u graag een recreatiewoning kopen? Limburg biedt u de ultieme kans bij GreenResorts Mooi Bemelen. Hier kunt u investeren in vier verschillende luxe recreatiewoningen van een uitmuntende kwaliteit, gelegen op een unieke locatie in Nederland. Het vakantiepark ligt bovenop het plateau van de Bemelerberg waar u van een schitterend uitzicht over het landschap geniet. En met Maastricht en Valkenburg om de hoek, schitterende natuurgebieden op loopafstand, en diverse uitvalswegen naar België en Duitsland is hier veel te beleven.

Het park heeft alle luxe resortfaciliteiten die u zich kunt wensen, zoals zwembaden, een restaurant, indoor gym en sportgelegenheden, en zelfs een wellnesscentrum. Verblijven doe je in een van de vier luxe woningen; Biebosch, Ravenbosch, Schaelsbergerbosch of T Rooth Royal. Met groottes variërend van 50 tot 200m2, voor 4 tot 12 personen, is voor iedere geïnteresseerde investeerder een geschikte vakantiewoning te vinden.

Beleggen in een recreatiewoning is een slimme keuze. Enerzijds omdat de belegging vrijwel risicovrij is, en anderzijds omdat u er snel een hoog rendement op behaalt. Wanneer u besluit om de woning te verhuren neemt de professionele verhuurorganisatie van het park u graag al het werk uit handen. Naast de verschillende belastingvoordelen bij aankoop garandeert GreenResorts ook een meerjarig netto rendement van 7,5% per jaar bij volledige verhuur. Zo kun je direct en onbezorgd genieten van je investering.

Iedere vakantiewoning, op eigen grond, wordt sleutelklaar opgeleverd. Het architectonisch design, luxe interieur en perfecte afwerking maken het voor potentiële kopers en huurders een heerlijk vakantiehuis en uitvalsbasis om de omgeving van Limburg te ontdekken.

Neem vrijblijvend contact op met de verkoopadviseurs voor meer informatie over een recreatiewoning kopen in Limburg of kijk op greenresortssales.nl 
Powered by Blogger.