Recreatiepark de Scherpenhof | Succes Holidayparcs

https://www.succesholidayparcs.nl/vakantieparken/de-scherpenhof 

Vakantiepark Bonte Vlucht is 1 van de 5 parken van Succes holidayparcs en is gelegen in de levendige regio Utrecht, maar toch heerlijk buiten de drukte. Doordat het park een centrale ligging heeft in Nederland kun je alle kanten op. Het is een familiepark en er is voor ieder wat wils. Bonte Vlucht zorgt ervoor dat er genoeg te doen is voor het hele gezin.

Een verblijf op Bonte Vlucht zorgt voor veel vakantieplezier. Door de vele faciliteiten hoef je je tijdens je vakantie geen moment te vervelen. Spring in het verwarmde openlucht zwembad, leef je uit op de sportvelden zoals de “all weather” tennisbaan en de jeu de boulesbaan. Kom een hapje eten in de cafetaria en het restaurant, die zich bevinden in het hoofdgebouw. Gedurende de hele dag kunnen er hapjes en drankjes van de menukaart worden besteld. Behoefte aan een gezellig avondje? Neem deel aan de bingo of doe mee met andere kaartspellen. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Verken de omgeving, je kunt hier naar hartenlust wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Je zult er verschillende diersoorten vinden, zoals reeën en dassen. Onderneem leuke uitstapjes met kinderen bij de volgende attracties: het luchtvaartmuseum, de Utrechtse Domtoren, Ouwehands Dierenpark in Rhenen of Dierenpark Amersfoort. 

Verblijf in een chalet voor 5 personen of in een appartement voor 2 tot 4 personen. De chalets zijn voorzien van een woonkamer met open keuken en beschikken over onder andere een koffiezetapparaat en combi magnetron. Geniet van de buitenlucht en verplaats je naar het terras met tuinmeubilair en parasol. De appartementen zijn ook voorzien van onder andere een koffiezetapparaat en beschikken over een balkon met tuinmeubilair. Ben je een kampeerliefhebber? Kom dan kamperen op de ruim opgezette kampeerplaatsen met tent of caravan. Ook is er de mogelijkheid om je auto te parkeren. De kampeerplaatsen zijn standaard voorzien van stroom en de sanitaire voorzieningen zijn dichtbij gelegen. 

Geniet van een geslaagde vakantie in Gelderland op Vakantiepark Bonte Vlucht. Ga naar succesholidayparcs.nl/vakantieparken/de-scherpenhof voor meer informatie. 
Powered by Blogger.