Vakantievilla Zeeland


Bij Oesterdam Resort, ons vakantiepark in Tholen, kunt u een unieke en luxe villa in Zeeland huren. Een aantal van de vakantievilla's in Zeeland zijn ontworpen door Nederlands ontwerper Piet Boon en de meeste villa's hebben een schitterende ligging aan het Zoommeer. De luxe villa's zijn geschikt voor 4 tot 16 personen. Geniet van een eigen tuin, terras en veranda en ervaar de mooie ligging van het resort aan het water. Kiest u ervoor op ons resort een villa te huren in Zeeland? Dan profiteert u van nèt dat beetje extra. Uw verblijf is namelijk inclusief servicepakket, opgemaakte bedden, bad- en keukenlinnen en een eindschoonmaak. Bent u op zoek naar een luxe vakantievilla in Nederland? Zoek dan niet verder!

Wilt u graag een een luxe villa huren in Nederland? Geniet u ook zo van het rustgevende effect van het uitzicht over het water, de kalmte van de natuur en de spannende of ontspannende recreatiemogelijkheden die open water biedt? Dan is Oesterdam Resort uw ideale bestemming. Uw luxe villa in Zeeland ligt aan open water en het grootste deel van de villa's beschikt over een eigen aanlegsteiger. U kunt een villa huren in Zeeland voor 4 of 6 personen, perfect voor een luxe vakantie met uw gezin.

Ook vindt u op ons resort riante villa's voor grotere groepen van 8, 10, 12 en 16 personen. De luxe vakantievilla's in Zeeland zijn van alle gemakken voorzien, zoals een luxe keuken, een mooie badkamer en heerlijke boxspringbedden in ruime slaapkamers. U kunt zelfs een villa mét wellness huren. Deze villa's bieden een privé sauna, bruisbad en/of sunshower. Kortom: voor een verblijf in een super de luxe vakantievilla in Nederland kiest u voor ons vakantiepark in Zeeland.

Meer weten? Ga naar www.waterrijkoesterdam.nl 


Powered by Blogger.