Kindvriendelijke camping Gelderland



https://www.deboshoek.nl/kamperen-met-kinderen

Bent u op zoek naar een leuke camping in Nederland voor het hele gezin? Voorkom avonden lang zoeken achter uw computer en kies voor een vakantie op onze kindvriendelijke camping in Gelderland. Bij De Boshoek, een 5-sterren ANWB Topcamping in Voorthuizen, kunt u heerlijk kamperen met de kinderen. Verblijf met uw camper, caravan, vouwwagen of tent op ruime kampeerplaatsen, die genoeg ruimte voor u en de kinderen bieden. Vooral de autovrije kampeervelden met speeltuin zijn ideaal voor een kampeervakantie met de kids. Geniet van het zonnetje en lees een goed boek voor uw tent, terwijl u een oogje in het zeil houdt bij uw spelende kinderen.

Houdt u er niet van het sanitair met andere campinggasten te delen? Kies dan voor een kampeerplaats met privé sanitair. Is kamperen niet helemaal uw ding? Bekijk dan onze accommodaties eens en verblijf in een bungalow, chalet, trekkershut of safaritent. Dankzij de vele kindvriendelijke faciliteiten, waaronder binnen- én buitenzwembad en enthousiast animatieteam, is kamperen met kinderen nergens leuker dan bij De Boshoek!

Onze kindvriendelijke camping in Gelderland wordt natuurlijk niet voor niets beoordeeld als zeer geschikt voor gezinnen met kinderen; vooral het enthousiaste animatieteam wordt positief beoordeeld door eerdere bezoekers. Tijdens de schoolvakanties staan onze professionele entertainers klaar om uw kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Naast het professionele animatieteam heeft onze kindercamping in Gelderland véél meer te bieden om uw gezinsvakantie tot een groot succes te brengen. Geniet van veel waterpret in het binnen- of buitenzwembad met speciaal peuterbad of klim en klauter in één van de vele speeltuinen verspreid over het terrein. Kom naar onze kindercamping in Gelderland en beleef een onvergetelijke vakantie met het hele gezin.

Ga naar www.deboshoek.nl voor meer informatie.
Powered by Blogger.