Vakantiepark Harderwijk


https://www.familiehuisnunspeet.nl/vakantiepark-harderwijk

Op zoek naar een mooi vakantiepark vlakbij Harderwijk? Dan zit u bij Familiehuis Nunspeet goed. Op dit luxe vakantiepark aan het Veluwemeer is het heerlijk vertoeven en is gelegen op maar 20 minuten rijafstand van Harderwijk. Dus zelfs met de fiets is het goed te bereiken. Bent u op vakantie met eigen boot? Vaar dan langs een mooie route naar het gezellige plaatsje Harderwijk. Bij Familiehuis Nunspeet viert de leukste vakanties in een chalet, bungalow of in de groepsaccommodatie.

Wanneer u op vakantie bent in de omgeving van Harderwijk dan zult u zich verbazen over de natuurrijke omgeving. Harderwijk ligt namelijk aan het Veluwemeer en nabij de Veluwe, evenals Familiehuis Nunspeet. Hier kunt u dus naar hartenlust wandelen, fietsen, varen en gewoonweg genieten. Natuurlijk staat Harderwijk bekend om het Dolfinarium, dat zeker het bezoeken waard is, maar het heeft veel meer te bieden. Harderwijk is een Hanzestad, waar het bruist van gezelligheid. Struin door de historische binnenstad, ga lekker shoppen, pak een terrasje, relax op het stadsstrand of prikkel uw zintuigen in een van de toprestaurants. Zin in een dagje wellness? Kom dan helemaal tot rust bij Sauna & Welnesscentrum de Zwaluwhoeve.

De luxe vakantiehuizen bij Familiehuis Nunspeet zijn van alle gemakken voorzien. Na een dagje uit in Harderwijk, komt u dus in alle luxe thuis in uw chalet of bungalow. Er zijn vakantiehuizen geschikt voor 4 tot 20 personen. Wat denkt u van een vakantie vlakbij Harderwijk in een 6-persoons Duinvilla of Watervilla? Of met 4 personen in een knusse chalet? Of verblijf met z’n achten in een Notariswoning met een authentieke uitstraling. Gaat de hele familie mee? Dan is de ruime 20-persoons groepsaccommodatie De Driemaster, het beste vakantiehuis voor u.

Voor prijzen en beschikbaarheid, ga naar familiehuisnunspeet.nl

Powered by Blogger.