Vakantiepark Gelderland


https://www.familiehuisnunspeet.nl/vakantiepark-gelderland

Een heerlijke vakantie op een prachtig  aangelegd vakantiepark aan het Veluwemeer en in de groenste provincie van Nederland.

Ben je voor het hele gezin op zoek naar een leuk vakantiepark? Gelderland is Nederlands groenste provincie door de ligging van de Veluwe die bijna de hele provincie bestrijkt. Familiehuis Nunspeet is een vakantiepark aan het prachtige Veluwemeer waar je gedurende het hele jaar een vakantiehuis kunt huren. Er zijn twee soorten accommodaties beschikbaar; een mooie villa of een gezellig chalet. De vakantiehuisjes bieden plek aan 2 tot 8 personen, ideaal voor een familie met kinderen, ouderen of een vriendengroep. Er is ook een groepsaccommodatie die plek biedt aan 20 personen voor bijvoorbeeld een familiereünie. De villa’s en chalets zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Op het park zijn ook talloze faciliteiten en activiteiten voor jong en oud; het Veluwemeer ligt op loopafstand, er zijn skelters, surfboards en motorbootjes te huur. Ook is er een voetbal- en volleybalveld, en tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam.

Zowel voor de rustzoekers als de actievelingen in Familiehuis Nunspeet een ideaal vakantiepark. Gelderland biedt allerlei mogelijkheden om te recreëren en te sporten. In Gelderland zijn er talloze vakantieparken en bungalowparken, maar Familiehuis Nunspeet is voor families verreweg het gezelligste vakantiepark. Veluwe vormt een prachtige achtergrond voor een vakantie die in het teken staat van rust, ruimte en natuur. Zo ligt het vakantiepark aan het Veluwemeer in een bijzonder mooi gebied, en er liggen diverse wandel- en fietsknooppunten bij het bungalowpark. Gelderland en de verschillende natuurgebieden van de Veluwe hebben allemaal eigen karakteristieken; van glooiende hellingen tot uitgestrekte heidevelden en prachtige bosrijke gebieden. Onderweg vind je leuke steden, musea en marktjes. Huur een fiets op het park en verken de omgeving.

Wil je een vakantie op Familiehuis Nunspeet niet missen? Boek een accommodatie via familiehuisnunspeet.nl

Powered by Blogger.