Vakantiepark Hambachtal | Succes Holidayparcs

https://www.succesholidayparcs.nl/vakantieparken/hambachtal

Vakantiepark Hambachtal is 1 van de 5 parken van Succes Holidayparcs. Vakantiepark Hambachtal bevindt zich in Duitsland en ligt middenin de Hunsrück, door bossen omgeven en aan de oevers van een klein stuwmeertje. Het park is op slechts 4 uur rijden van Utrecht. 

Vakantiepark Hambachtal is een vakantiepark voor jong en oud, ideaal voor een sportieve of ontspannende vakantie. Kinderen vermaken zich helemaal in het subtropisch zwemparadijs met o.a. een glijbaan, wildwaterkanaal en een bubbelbad. Kom een potje bowlen op de 6 gezellige bowlingbanen. Voor een hapje en een drankje of een uitgebreid diner kom je naar het buffetrestaurant. Voor de actievelingen onder ons, kun je het park verkennen per fiets dat op het park kan worden gehuurd. Speel een potje tennis op onze tennisbanen voor een sportieve vakantie. Ook is er gedacht aan tieners. Speciaal voor hen is er de chillzone waar zij ongestoord hun gang kunnen gaan. Zo kunnen zij muziek luisteren of gamen op de Xbox of Playstation. Altijd al eens willen boogschieten? Dat kan bij Vakantiepark Hambachtal! Leer hoe je kunt boogschieten en wordt de beste van het park.

Verblijf in een appartement geschikt voor 2 tot 4 personen of in een bungalow geschikt voor 4 tot 6 personen. De accommodaties zijn geschikt voor een gezinsvakantie tot een familieweekend. Ze zijn voorzien van onder andere koelkast met vriesvak, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Ook hebben de accommodaties beschikking over een eigen terras voorzien van tuinmeubilair, zodat je ook heerlijk buiten kunt zitten en van het weer kunt genieten. 

Beleef een heerlijke vakantie op Vakantiepark Hambachtal voor jong en oud. Kijk voor prijzen, beschikbaarheid en last minutes op succesholidayparcs.nl/vakantieparken/hambachtal.
Powered by Blogger.