Vakantiepark Nederlandse kust

https://www.ridderstee.nl/vakantiepark-nederlandse-kust

Ridderstee Ouddorp Duin; een uniek vakantiepark aan de kust in Nederland gelegen op slechts 900 meter van de Noordzee en het strand. Op de grens van Zuid-Holland en Zeeland liggen de vakantiehuizen hier in het kenmerkende oude duinlandschap van Ouddorp. U verblijft in stijlvol en luxe ingerichte vakantiehuizen, geschikt voor 6 tot 10 personen. Bovendien zijn alle vakantiehuizen duurzaam uitgevoerd, volledig gasvrij en voorzien van duurzame energie. Dit is dus niet zomaar een vakantiepark aan de kust, het is een droomplek aan zee in Nederland. Een strandvakantie dicht bij huis, daarvoor moet u op dit vakantiepark aan de Nederlandse kust zijn. 

Op ons vakantiepark aan de Nederlandse kust is er veel aandacht voor ruimte, rust en de natuurlijke omgeving. Zo zijn alle vakantiehuizen vrijstaand en is er buiten een groot vlonderterras. In de luxe uitvoering van onze vakantiehuizen geniet u van extra's zoals een dubbele regendouche, Sunshower en houtkachel. Wilt u een vakantie boeken op ons vakantiepark aan de kust met uw hond? Er zijn maximaal 2 honden per vakantiehuis toegestaan. Om de rust en ruimte te waarborgen op ons vakantiepark aan de kust in Nederland zijn er op het park zelf geen voorzieningen. Gasten kunnen vrijblijvend gebruik maken van de faciliteiten op het naastgelegen vakantiepark De Klepperstee.

Heerlijk toch, zo'n vakantie aan de Nederlandse kust? Wacht niet langer en boek een vakantiehuis bij Ridderstee Ouddorp Duin. Ga naar www.ridderstee.nl 



Powered by Blogger.