Panorama camping

https://www.dewitteberg.nl/panorama-camping


Wil je van een prachtig uitzicht genieten tijdens je vakantie? Kies dan voor een verblijf bij panorama camping De Witte Berg. De kampeerplaatsen liggen op plateaus, waardoor je uitkijkt over Ootmarsum en het Springendal. Op onze panorama camping in Nederland kampeer je op ruime kampeervelden met veel rust en privacy. Word wakker door de fluitende vogeltjes en bewonder voor het slapen gaan de sterrenhemel. Dat is pas genieten! Voor iets meer luxe en comfort kun je ook verblijven in een sfeervolle accommodatie die van alle gemakken is voorzien.


Kamperen op onze kleinschalige camping is mogelijk op basisplaatsen, comfortplaatsen, comfortplaatsen met privé sanitair of panoramaplaatsen met privé sanitair deluxe. Bij de laatste twee beschik je over een eigen douche, toilet en wastafel. Kies je voor een panoramaplaats, dan kampeer je super de luxe met je eigen badkamerlodge! Geen kampeerliefhebber? Huur een vakantiehuis in Ootmarsum en kies voor chalet, trekkershuisje, appartement, bungalow, boslodge of groepsaccommodatie. Of kies voor een combinatie van kamperen en een accommodatie en verblijf in een luxe glamping accommodatie, de tentvilla. De accommodaties bieden plek aan maximaal 20 personen en zijn van alle gemakken voorzien.


Met faciliteiten als een binnen- en buitenzwembad, natuurlijke zwemvijver met zandstrand, waterspeeltuin, animatieteam, indoor speeltuin, sportvelden en een restaurant is vervelen geen optie bij panoramacamping De Witte Berg.


Ga naar www.dewitteberg.nl voor meer informatie. 



Powered by Blogger.