5-sterren camping Overijssel

https://www.dewitteberg.nl/5-sterren-camping-overijssel


Beleef dé vakantiesfeer bij uitstek bij Camping De Witte Berg in het Twentse Ootmarsum. Wist je al dat wij ons een 5-sterren camping in Overijssel mogen noemen? Met het binnen- en buitenzwembad, de zwemvijver, de indoor- en outdoor speeltuinen, het animatieteam, gratis WiFi, ruime kampeerplaatsen én luxe sanitaire voorzieningen beleef je een complete en onvergetelijke vakantie. We zijn dan ook niet voor niets bekroond tot 5-sterren camping in Nederland. Onze kindvriendelijke camping is the place to be voor jonge gezinnen, maar ook voor 50 plussers is onze natuurrijke camping een ideale vakantiebestemming. Er zijn niet veel kleine campings die 5 sterren halen. Het is uniek en daar zijn we heel trots op. Geniet grenzeloos in Twente en vlak bij de Duitse grens!


Op onze 5-sterren camping in Overijssel verblijf je op ruime kampeerplaatsen met fijne voorzieningen, zoals 10 ampère stroom en gratis WiFi. Geniet midden in de Twentse natuur van het ultieme buitenleven, met tegelijkertijd luxe en comfort binnen handbereik.

Beschik je niet over een eigen camper, caravan of tent? Geen probleem, want op onze kleinschalige 5-sterren camping vind je ook leuke accommodaties voor 2 tot 6 personen. Een boslodge, bungalow, tentvilla, chalet of appartement.


Ondertussen kun je genieten van talloze faciliteiten zoals het binnen en buitenzwembad in een, natuurlijke zwem- en visvijver, restaurant en terras bie heintje, luxe sanitaire voorzieningen en nog veel meer..


Benieuwd waarom wij beoordeeld zijn tot 5-sterren camping in Overijssel? Ontdek het zelf en ga naar www.dewitteberg.nl



Powered by Blogger.