Vakantiepark Voorthuizen

https://www.deboshoek.nl/


Voor zowel een actief weekendje weg of een heerlijke uitrustvakantie is vakantiepark De Boshoek op de Veluwe de ideale bestemming voor een vakantie in Nederland. Recreatiepark De Boshoek beschikt over een ruim aanbod en is geschikt voor de hele familie. Onze faciliteiten zijn zeer kindvriendelijk en we hebben legio mogelijkheden voor vertier! Denk aan een sportpark met interactieve voetbalmuur of diverse speeltuinen van groot naar klein. Ook is er in de kindervakanties een animatieteam aanwezig op ons vakantiepark op de Veluwe. Op vakantie in Nederland kan betekenen dat het helaas weleens slecht weer is. Geen probleem: u kunt zich prima vermaken in het overdekte zwembad of in de sfeervolle bowlinggrot.


Recreatiepark De Boshoek is een veelzijdig vakantiepark in het dorp Voorthuizen. Ons kindvriendelijke park is centraal gelegen waardoor u tijdens uw vakantie in Nederland de omgeving van de Veluwe optimaal kunt verkennen. Wij helpen u graag te genieten van ons prachtige park midden in de natuur. De Veluwe biedt vele bezienswaardigheden om te bezoeken. Denk aan het Kröller-Müller museum, Nationaal Park De Hoge Veluwe of de Koningin Julianatoren. Door de centrale ligging van ons vakantiepark in Voorthuizen zijn deze attracties eenvoudig bereikbaar vanaf De Boshoek.


Met een vakantie op 5 sterren Recreatiepark De Boshoek beleeft u een unieke vakantie met het gezin of hele familie! Met een groot aanbod aan accommodaties kiest u uw favoriete vakantiehuis voor groot of klein gezelschap: van hotelkamer en kamperen tot groepsvilla of wellness bij een vakantiehuisje! 


Ga voor prijzen en beschikbaarheid naar www.deboshoek.nl 



Powered by Blogger.