Camping bij Hellendoorn

https://www.noetselerberg.nl/camping-bij-hellendoorn

Als je een camping bij Hellendoorn zoekt, ben je bij Camping de Noetselerberg aan het juiste adres. Onze vijf sterren camping in Twente ligt in Nijverdal in de Gemeente Hellendoorn, op zo’n 10 minuten rijden van het centrum van de stad en op slechts 12 minuten rijden van Avonturenpark Hellendoorn. Dankzij de ligging aan het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, de vele campingfaciliteiten, en talloze activiteiten en evenementen in de omgeving is De Noetselerberg de ideale uitvalsbasis voor een vakantie met het gezin of de hele familie. 

Op het ruim opgezette en natuurrijke park kun je op trekkersplaatsen en kampeerplaatsen verblijven als je bijvoorbeeld met je eigen tent, camper of caravan wilt kamperen. Er zijn verschillende kampeervelden waar honden ook welkom zijn. Maar je kunt er ook voor kiezen om een van onze luxe accommodaties te huren, zoals een mooie stacaravan, een chalet, een luxe safarilodge of woodlodge, of een sfeervol jachthuis. Neem een kijkje bij het aanbod verhuuraccommodaties, en geniet van een luxe vakantie in de natuur in Nijverdal.

Camping de Noetselerberg is een zeer kindvriendelijke charme-camping bij Hellendoorn met zwembaden en uitgebreide voorzieningen die je vakantie onvergetelijk maken. Zo vind je hier een subtropisch binnenbad met een glijbaan en een piratenschip, een buitenzwembad met ligweide, diverse horecagelegenheden, en verwarmd en modern sanitair. Er liggen speeltuinen verspreid over het park, en er is een indoor-speeltuin waar volop plezier te beleven valt als het weer tegenzit. Het enthousiaste animatieteam organiseert tijdens de schoolvakanties een gevarieerd programma voor de kinderen, en daar genieten ouders natuurlijk ook van. 

Voor prijzen, last-minutes en beschikbaarheid ga je naar noetselerberg.nl.
Powered by Blogger.