Camping Spa d'Or

https://www.campingspador.be/omgeving/coo

Camping Spa d’Or is een 4-sterren camping gelegen in België, aan de rand van het natuurreservaat ‘De Hoge Venen-Eifel’. De bruisende stad Spa ligt slechts enkele kilometers van de camping. Kies uit ruime kampeerplaatsen of verblijf in verschillende accommodaties, zoals een luxe stacaravan of een ruime trekkershut. Camping Spa d’Or biedt veel vermaak en plezier voor jong en oud.

Op Camping Spa d’Or kunnen kinderen zich uitleven op de speeltoestellen en het sportveld. Op het park is een animatieteam aanwezig die uitdagende activiteiten organiseert, zoals roofvogelworkshops, sporttoernooien, speurtochten en lasergames. Neem ook een duik in het verwarmde binnenzwembad met ligweide en apart kinderbadje. 

Op Camping Spa d’Or kun je kamperen met een kleine tent op een trekkersplaats of met eigen tent, caravan of camper op een kampeerplaats. Ben je geen kampeerder en wil je graag wat meer luxe? Het park biedt diverse verhuuraccommodaties aan. Verblijf in een trekkershut of in een super-de-luxe Taos, tevens het nieuwe pareltje van de camping. Er zijn luxe stacaravans beschikbaar, welke volledig zijn ingericht. Ideaal als je wilt genieten van een vakantie op een camping maar toch luxe wenst. De accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 6 personen.

Zin om een dagje uit te gaan of om de omgeving te verkennen? De Ardennen barsten van de activiteiten, bezienswaardigheden, evenementen en natuurparken. Verken de omgeving wandelend en bezoek de bronnen van Spa of bezoek het circuit van Spa Francorchamps, een van de beste circuits ter wereld.

Voor prijzen, beschikbaarheid en aanbiedingen ga je naar campingspador.be. 
Powered by Blogger.