Vakantiepark de IJsvogel in Voorthuizen


https://www.ijsvogel.nl/

Op Recreatielandgoed de IJsvogel vind je rust, ruimte en de vrije natuur. De IJsvogel is een vakantiepark op de Veluwe, een waar wandel- en fietsparadijs.

Op dit kindvriendelijke vakantiepark in Gelderland beleef je een heerlijke vakantie. Je hebt de keuze uit prachtige accommodaties. Van luxe vakantiehuizen en villa’s, sfeervolle chalets en comfortabele lodges tot een groepsaccommodatie voor 20 personen. De accommodaties zijn voorzien van een eigen terras en volop privacy voor een ontspannen vakantie. Met je trouwe viervoeter op vakantie? Neem je hond mee naar de IJsvogel en geniet samen van een heerlijke vakantie!

Tijdens jouw verblijf op dit vakantiepark in Voorthuizen valt er oneindig veel te beleven. Ontdek de vele faciliteiten en verveel je geen moment! Neem een duik in het overdekte zwembad en buitenbad en beleef veel waterplezier. Ontspan in de sauna en kom lekker tot rust. Activiteiten ondernemen met het gezin? Of gewoon lekker actief zijn tijdens jouw vakantie? Gooi een strike op de bowlingbaan of sla je slag op de tennisbaan. De kinderen zullen zich vermaken met het enthousiaste animatieteam. Het team organiseert diverse en uitdagende activiteiten, zoals sport- en spellen en theatervoorstellingen.

De omgeving van de IJsvogel biedt vele mogelijkheden tot uitstapjes. Ontdek de ongerepte natuur per fiets of te voet en spot de ‘big five’. Geniet van de prachtige natuur op de Veluwe met haar bossen, heidevelden en zandvlakten.

Kijk voor meer informatie op de ijsvogel.nl
Powered by Blogger.